
Viña Ijalba Graciano
Bloedrood met robijn, weinig expressief van geur, maar vol en stevig van smaak met fijne en strakke tannines die een fijn sap doorlaten. Echt elega...
Alle gegevens bekijkenBloedrood met robijn, weinig expressief van geur, maar vol en stevig van smaak met fijne en strakke tannines die een fijn sap doorlaten. Echt elega...
Alle gegevens bekijkenFiche Technique De koning van de Gamay! 100% Vin Nature! Geen sulfiet, ongefilterd, Puurder dan puur. Finesse en zuren.
Fiche Technique Nog een halleluja Pinot Noir. Niet te onderscheiden van een Top Bourgogne. Klein zetje met een karaf! Alaaf
Fiche Technique Kan zich meten met de top. Geïntegreerd hout, dik fruit, chocolade, alles inclusief! Prachtige wijn van Terre del Bruno uit de Chi...
Alle gegevens bekijkenFiche Technique Sapper de sap! Mijn huiswijn. Lekkerste rode wijn in prijs kwaliteit van Nederland- 14 mnd hout- NL wijnmaker Met een afstand van...
Alle gegevens bekijkenFiche Technique Wat een verleider! Zijdezachte tannine, rode biet, rozebottel, zoete paprika en heel veel plezier. Koelen!
Fiche Technique Sappige combi van Cab. Sauvignon, Merlot, Cab.Franc & Syrah. Bio, stoer, puur en een tikje hout & robuust.
Paarsrood. Expressieve neus met veel fruit, kruidigheid en licht vanille. In de mond een zachte aanzet en zeer veel sap, met milde zuren en tannin...
Alle gegevens bekijkenFiche Technique Biodynamisch. Heel bijzonder Bordeaux stijl en druiven met weinig sulfiet. Hele grote wijn en pas 2015!
Fiche Technique Volle bak deze Argentijn, je ruikt de kooltjes al. Aards, vol, krachtig, maar toch goed doordrinkbaar, met soepele tannine Een di...
Alle gegevens bekijkenFiche Technique Nog nooit een goede Pinot Noir uit Elzas geproefd? Halleluja! Diepgang, aards, kruidig, genot! Puur NATUUR
Fiche Technique Biodynamisch wijnhuis. Behoort top de top en heerlijke Cabernet Franc. Rondeur heel vol en sappig.
Verfijnde en fruitige Mourvèdre van topproducent Waterkloof
Lichte wijn, heerlijk met voorgerechten en zoetwater vissen
Tja, als deze wijn geen indruk maakt weten we het niet meer. Gemaakt van 5-6 maanden gedroogde druiven en bijna als rozijntjes geperst en gevinifie...
Alle gegevens bekijkenSchilweking hele trossen gedurende enkele dagen dagen. Pigeage, en vervolgens persing. Alleen gebruik van natuurlijk aanwezige gisten. Daarna vergi...
Alle gegevens bekijken